Naon Nu Nyababkeun Penyu Teu Tulus Ngendogna Di Basisir

Naon Nu Nyababkeun Penyu Teu Tulus Ngendogna Di Basisir

 

Jawaban

Nu nyebabkeun penyu teu tulus ngendog na di basisir teh kusabab garandeng aya jelema.

 

Pembahasan

Carita ngeunaan penyu teh sabenerna mah aya dina pangajaran SD. Penyu jalu biasana tara muru ka basisir tapi cicing di tengah laut. Penyu jalu kakara mucunghul dina beungeut cai lamun rek ngarenghap atawa napas.

Sedengkeun penyu bikang biasa muru basisir lamun rek ngendog. Tapi penyu bikang biasana henteu jadi ngendog lamun di basisir gandeng ku ayana jelema. Kusabab kitu ku lobana jelema di basisir teh ngakibatkeun populasi penyu jadi beuki ngurangan. Kaayaan populasi penyu kadieunakeun beuki krisis.

Kata Kunci : Penyu, ngendog, basisir

Demikian jawaban dari soal Naon Nu Nyababkeun Penyu Teu Tulus Ngendogna Di Basisir. Semoga dapat membantu kamu.

Referensi :

Wikipedia.org
Ruangguru.com

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *